Met je kop boven het maaiveld

Twee ondernemers, Paul Ruiter en Dennis Hensen praten over alle voorkomende kwesties die bij MKB ondernemers spelen

Paul Ruiter en Dennis Hensen

Ondernemerschap kan je leren met marketingman Sjoerd Aldenzee

2021-07-1714:00

Paul Ruiter en Dennis Hensen

Paul, Thijs en Dennis hebben het in deze podcast met marketingman Sjoerd Aldenzee over:

- Hoe halen kleine bedrijven meer resultaat uit een klein marketingbudget?
- Is purpose marketing de strategie voor de toekomst of een vage hippe trend?
- Een nieuwe opleiding, basiscursus ondernemerschap.

Wat Paul en Dennis vooral doen is hardop van gedachten wisselen over diverse onderwerpen vanuit hun eigen ondernemerservaringen. 
Ze vinden het heel erg leuk als jij jou input en/of feedback met ze deelt, kijk daarvoor op de website: http://www.metjekopboven.nl

Paul, Thijs en Dennis hebben het in deze podcast met marketingman Sjoerd Aldenzee over:

- Hoe halen kleine bedrijven meer resultaat uit een klein marketingbudget?
- Is purpose marketing de strategie voor de toekomst of een vage hippe trend?
- Een nieuwe opleiding, basiscursus ondernemerschap.

Wat Paul en Dennis vooral doen is hardop van gedachten wisselen over diverse onderwerpen vanuit hun eigen ondernemerservaringen. 
Ze vinden het heel erg leuk als jij jou input en/of feedback met ze deelt, kijk daarvoor op de website: http://www.metjekopboven.nl

UUUUrpils, Barrel Aged Tripel en Black Emperor van De Leckere met Yoerian Kuhnke

2021-07-1714:00

Paul Ruiter en Dennis Hensen

Wat een feest in de tapperij deze keer, Paul, Thijs en Dennis krijgen (naast kippenvleugeltjes en gehak(t)ballen) drie totaal verschillende en gedurfde bieren te proeven van brouwerij De Leckere uit Utrecht.  Al deze bieren zijn van de hand en het brein van Yoerian Kuhnke, de opperbrouwer van de Leckere die er ook nog eens uitzonderlijk gepassioneerd over kan vertellen. Hoe de geur van een sigaar overeen kan komen met de geur van een bier wordt allemaal in deze bierkast onthuld.  Hier had je bij willen zijn, hoewel je dat door het luisteren toch ook een beetje bent.  Meld je om een volgende bierkast mee te proeven dan ook gerust aan via onze meepraatpagina op www.debierkast.nl

Wat een feest in de tapperij deze keer, Paul, Thijs en Dennis krijgen (naast kippenvleugeltjes en gehak(t)ballen) drie totaal verschillende en gedurfde bieren te proeven van brouwerij De Leckere uit Utrecht.  Al deze bieren zijn van de hand en het brein van Yoerian Kuhnke, de opperbrouwer van de Leckere die er ook nog eens uitzonderlijk gepassioneerd over kan vertellen. Hoe de geur van een sigaar overeen kan komen met de geur van een bier wordt allemaal in deze bierkast onthuld.  Hier had je bij willen zijn, hoewel je dat door het luisteren toch ook een beetje bent.  Meld je om een volgende bierkast mee te proeven dan ook gerust aan via onze meepraatpagina op www.debierkast.nl

De slag der generaties

2021-07-0815:00

Paul Ruiter en Dennis Hensen

Paul en Dennis hebben het in deze podcast met Matthijs Bos van Tapperij Thijs over:

- Is het niet veel te vroeg om de coronasteun terug te draaien?
- Generatie X, Y, Z, niks en patat, hoe onderscheid je dat?
- Heeft de hybride auto van de zaak nog wel bestaansrecht als we hybride gaan werken?

Wat Paul en Dennis vooral doen is hardop van gedachten wisselen over diverse onderwerpen vanuit hun eigen ondernemerservaringen. 
Ze vinden het heel erg leuk als jij jou input en/of feedback met ze deelt, kijk daarvoor op de website: http://www.metjekopboven.nl

Paul en Dennis hebben het in deze podcast met Matthijs Bos van Tapperij Thijs over:

- Is het niet veel te vroeg om de coronasteun terug te draaien?
- Generatie X, Y, Z, niks en patat, hoe onderscheid je dat?
- Heeft de hybride auto van de zaak nog wel bestaansrecht als we hybride gaan werken?

Wat Paul en Dennis vooral doen is hardop van gedachten wisselen over diverse onderwerpen vanuit hun eigen ondernemerservaringen. 
Ze vinden het heel erg leuk als jij jou input en/of feedback met ze deelt, kijk daarvoor op de website: http://www.metjekopboven.nl

Brugze Zot en Texels Skuumkoppe

2021-07-0815:00

Paul Ruiter en Dennis Hensen

Dennis, Thijs en Paul zoeken het deze keer in de uitersten.  Ze drinken eerst een Brugse Zot van brouwerij de Halve maan uit Brugge en daarna een Skuumkoppe van Texel.  Is het eigenlijk wel de goede volgorde want het zuurtje van het ene biertje beïnvloed blijkbaar het zoetje van de andere... nou ja, dat zou je eigenlijk zelf eens moeten proberen.  Dat kan!!
Je kunt je via de meepraatpagina op www.debierkast.nl aanmelden om de volgende bierkast opname bij te wonen en gezellig mee te proeven.  Wist je trouwens al dat de bierkasters ook een facebookpagina hebben tegenwoordig?  Volg ons en doe een keer mee. Geniet er van!!

Dennis, Thijs en Paul zoeken het deze keer in de uitersten.  Ze drinken eerst een Brugse Zot van brouwerij de Halve maan uit Brugge en daarna een Skuumkoppe van Texel.  Is het eigenlijk wel de goede volgorde want het zuurtje van het ene biertje beïnvloed blijkbaar het zoetje van de andere... nou ja, dat zou je eigenlijk zelf eens moeten proberen.  Dat kan!!
Je kunt je via de meepraatpagina op www.debierkast.nl aanmelden om de volgende bierkast opname bij te wonen en gezellig mee te proeven.  Wist je trouwens al dat de bierkasters ook een facebookpagina hebben tegenwoordig?  Volg ons en doe een keer mee. Geniet er van!!

Oudaen Wit (van de tap) en Extra blond van Duits & Lauret bij Tapperij Thijs

2021-06-1809:00

Paul Ruiter en Dennis Hensen

Kan je een betere plek bedenken om van je vers getapte biertje te genieten dan je eigen stamcafé? Ja bij een heuse tapperij, zoals Tapperij Thijs in de Willem van Noortstraat in Utrecht. Thijs, de kastelein, is een vakkundige liefhebber van pils maar Dennis doet een verwoede poging om hem een extra blond van Duits & Lauret te laten proeven. En die poging slaagt! Vanaf nu komen nemen we de podcast Met je kop boven het maaiveld en de Bierkast op in Tapperij Thijs en maakt Thijs deel uit van de Bierkast.  Wil je een opname bijwonen en met ons meeproeven dan kan dat! Stuur ons een berichtje via de meepraatpagina en geef je op. Je ontvangt van ons een uitnodiging.

www.debierkast.nl

Kan je een betere plek bedenken om van je vers getapte biertje te genieten dan je eigen stamcafé? Ja bij een heuse tapperij, zoals Tapperij Thijs in de Willem van Noortstraat in Utrecht. Thijs, de kastelein, is een vakkundige liefhebber van pils maar Dennis doet een verwoede poging om hem een extra blond van Duits & Lauret te laten proeven. En die poging slaagt! Vanaf nu komen nemen we de podcast Met je kop boven het maaiveld en de Bierkast op in Tapperij Thijs en maakt Thijs deel uit van de Bierkast.  Wil je een opname bijwonen en met ons meeproeven dan kan dat! Stuur ons een berichtje via de meepraatpagina en geef je op. Je ontvangt van ons een uitnodiging.

www.debierkast.nl

<
1